Naisjaosto 2020:

• Virpi Manninen, sähköinen viestintä
  • Birjetta Alimaa, koordinaattori
  • Eija Lehtinen, jäsen & pääseuran sihteeri

Aikuisten jumpparyhmien ohjaajat keväällä 2020:

• Sirpa Tikka
  • Sari Virta
  • Taina Hiekkavirta-Kalin
  • Virpi Manninen

Lentopalloryhmien ohjaajat keväällä 2020:

• Sami Kuisma

Lasten ryhmien ohjaajat keväällä 2020:

• Sofia Kalin
  • Roosa Kalin
  • Iiris Kalin
  • AinoTikka

Naisjaostoon voi ottaa yhteyttä ohjaajien ja jaoston jäsenten kautta saleilla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: pirvi.naisjaosto@gmail.com

• Naisjaoston sähköpostiin voit halutessasi laittaa postia liittyen jaoston toimintaan ja tarjontaan. Voit mm. antaa palautetta, esittää toiveita ja kysymyksiä, ilmoittaa kiinnostuksesta tulla mukaan Naisjaoston jäseneksi tai ohjaajaksi, jne.
  • Tästä osoitteesta lähetetään Naisjaoston jumppiin sekä muihin tiedotettaviin asioihin liittyvää postia
  • Jakelulistalla ovat Naisjaostolle sähköpostiosoitteensa antaneet henkilöt
  • Jakelulistalle pääsee toimittamalla Naisjaostolle sähköpostiosoitteen (esim. lähettämällä sähköpostia osoitteeseemme)
  • Huom! Tehomuokkaajilla on oma sähköpostilista ja WhatsUp-ryhmä. Jos siis haluat tehomuokkaustiedotteet sähköpostitse tai muistutuksen muutoksista WhatsUp-viestinä, niin ilmoita itsesi myös näille tiedotuslistoille laittamalla viesti ja puhelinnumerosi naisjaoston sähköpostiosoitteeseen.
  • Jumppakausien aikana sähköposti pyritään lukemaan viikoittain, mutta ei päivittäin. Jos siis odotat vastausta viestiisi, niin varaudu mahdolliseen viiveeseen.
  • Huomaathan kertoa meille, jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, mutta et ole kuitenkaan saanut tiedotteita Naisjaostolta. Kaikki saamamme osoitteet pyritään lisäämään jakelulistalle mahdollisimman pian. Kyseessä voi olla esim. virheellisesti kirjattu osoite jakelulistallamme, emmekä pysty tarkistamaan tätä, ellei aisianomainen itse ole meihin yhteydessä ja kerro asiasta.

Huom! Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Naisjaoston Facebookissa , syöte on myös Naisjaoston pääsivulla luettavissa. Mm. jumppien aikataulumuutoksista ja peruutuksista tiedotamme sivustollamme, Facebookissa sekä sähköpostitse.