Naisjaosto tarjoaa laadukasta lähiliikuntaa koko perheelle!

Tiedote 4.4.2021: Lasten ryhmät jatkavat myös taukoa pääsiäisen jälkeen, eli toistaiseksi salivuorot on peruttu 18.4.2021 saakka myös lasten ryhmien osalta. Tilannetta päivitetään sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

Tiedote 26.3.2021: Aikuisten salivuorot on peruttu 18.4.2021 saakka. Lasten ja nuorten harrastustoiminta sisätiloissa on toistaiseksi ilmoitettu olevan tauolla 5.4.2021 asti. Tilannetta päivitetään sitä mukaa, kun uutta tietoa on saatavilla.

Naisjaosto tarjoaa erilaista kuntoa kohottavaa, ylläpitävää ja kehoa huoltavaa liikuntaa sekä naisille, lapsille että miehille.

 

HUOM! COVID19-tilanteiden vuoksi ryhmien paikkatiedot ja kellonajat voivat vaihdella! Näistä muutoksista pyrimme tiedottamaan mahdollisimman pian. Tietoja päivitetään nettisivuille ohjelmatietoihin ja viestitetään pääasiassa WhatsApp-ryhmien välityksellä.

Pyydämme ystävällisesti, että flunssan oireita tai muuta huonovointisuutta tuntiessa, tai jos joku perheenjäsenistä on määrätty karanteeniin, ei tulla salille.

Suosittelemme liittymään WhatsAppissa Virin Jumppariryhmään niin saat ajantasaiset teema, väline ja mahdolliset muutostiedot suoraan ryhmäviestinä. Ryhmään voit ilmoittautua Naisjaoston sähköpostin pirvi.naisjaosto@gmail.com kautta.

 

Muutokset maksukäytännössä sekä ilmoittautuminen aikuisten jumpparyhmiin.

Lisätietoja Naisjaostosta ja sen toiminnasta löydät osioista Info ja Yhteystiedot. Hinnastosta voit tarkistaa tiedot kausi- ja kertamaksuista.

 

Tarkemmat tiedot eri ryhmistä sekä niiden aikataulut löydät sivuilta Aikuisten liikunta ja Lasten liikunta.

 

Facebook-sivullamme tiedotamme kauden aikana tapahtumista ja muista poikkeavista asioista.

 

Naisjaosto toivottaa kaikki tervetulleiksi monipuolisen liikunnan pariin!

 

--

Jos haluat saada Naisjaoston tiedotteet sähköpostiisi, niin ilmoita sähköpostiosoitteesi meille: pirvi.naisjaosto@gmail.com

 

 

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.