Hinnasto

Syyskausi 2020

Johtuen epidemiatilanteesta, Naisjaosto ei myy syyskaudella 2020 kausikortteja. Sen sijaan on mahdollista ostaa lippuvihko, joka sisältää 15 jumppalippua. Ennakkoon ostetuilla jumppalipuilla jumpan hinta on edullisempi kuin kertamaksu. Lippujen voimassaoloaika on kevätkauden 2021 loppuun. Jumpan alussa ohjaaja kerää maksut osallistujilta, jolloin jumppalippu toimii maksuvälineenä kuten raha ja Smartum-/Tyky-setelit.

Syyskauden 2020 lippuvihkomaksut (aikuiset) maksetaan Starttijumpassa su 6.9. tai jumppien yhteydessä saleilla noin kuukauden ajan kauden alettua. Maksun voi suorittaa myös ennakkoon tilisiirtona Naisjaston tilille, jolloin lippuvihkon lunastaminen tapahtuu maksukuittia vastaan. Tilaa lippuvihko laittamalla sähköposti osoitteeseen pirvi.naisjaosto@gmail.com ja saat tilinumeron maksua varten. Maksut kerää/kuitit tarkistaa salilla Naisjaoston edustaja, joka tarkistaa yhteystiedot ja antaa lippunipun maksua vastaan.  Jos et halua ostaa lippuvihkoa, niin aikuisten ryhmiin voi osallistua myös kertamaksulla koko kauden ajan (5 €/kerta).

HUOM! Torstain Tehomuokkaukseen ja sunnuntain muokkausjumppaan on ilmoittautuminen rajoitetun paikkamäärän takia (turvavälietäisyydet tulee huomioida). Katso ilmoittautumisohjeet.

Lasten ryhmien ilmoittautumisesta lisätiedot info-sivuilta.

Hinnat - Lapset

• Jumppakoulu: 45 €
  • Joukkuevoimistelu/Avoimet joukkuevoimisteluharjoitukset 7-12v tytöille: 70 €
  • Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun (5 €/lapsi).

Lasten maksuissa sisaralennus 5 eur saman perheen toiselle tai useammalle lapselle. Maksut kerätään kauden alettua. Ryhmiin ilmoittautuneille toimitetaan maksutiedot erikseen sähköpostitse.

Hinnat - Aikuiset

• Lippuvihko/Aikuiset (naiset ja Äijäjumppa): 50 €
    • Kevään 2020 kausikortin maksaneille riskiryhmäläisille, joilla ei ole ollut mahdollista osallistua kesällä korvaaviin jumppiin, alennus syksyn 2020 jumppalippujen hinnasta on 20 € > lippuvihko syyskaudelle 30 €
    • Kevään 2020 Äijäumpan kausikortin maksaneille alennus syksyn 2020 jumppakortin hinnasta 20 € > lippuvihko syyskaudelle 30 €
  • Kausimaksu kuntolentopallo: Seuran jäsenmaksulla 10 €
    • Syyskaudella 2020 ei veloiteta erikseen kausimaksua
  • Kertamaksu: 5 €
  • Lippuvihkon maksu sisältää pääseuran jäsenmaksun (10 €/aikuinen).

Maksut käteisellä, Smartum-seteleillä tai Smartum Saldo-ennakkomaksukuitilla sekä Tyky-maksuvälineillä. Lippuvihkon voi maksaa myös ennakkoon Naisjaoston tilille (ks. tiedot yllä), jolloin lippuvihko luovutetaan kuittia vastaan.