Lasten liikunta

Kevätkausi starttaa lasten ryhmien osalta 17.1.2021. Jos tilanteeseen tulee muutosta, tiedotamme siitä lasten ryhmiin ilmoittautuneille.

Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan osoitteeseen: pirvi.naisjaosto@gmail.com

Ryhmäkohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Lisää ilmoittautumisesta löydät Info-osiosta sivulta Ilmoittautuminen lasten ryhmiin.

HUOM! COVID-19 -tilanteiden vuoksi paikkatiedot ja kellonajat voivat vaihdella! Muutoksista ilmoitetaan tarkemmin suoraan ryhmissä mukana olevien lasten vanhemmille.

Jumppakoulu® on rekisteröity lasten liikunnan ohjauskokonaisuus, jota voivat toteuttaa vain asiantuntevat, koulutetut ohjaajat. Jumppakoulussa harjoittelemme voimistelun perustaitoja: tasapainoa, koordinaatiota sekä  erilaisten liikuntavälineiden käyttöä leikkien ja monipuolisten harjoitusten avulla.

JUMPPAKOULURYHMÄ kokoontuu Naistenmatkan koulun salilla.

Käynti Naistenmatkan koulun saliin vapaa-aikakeskuksen puoleisesta ovesta.

SUNNUNTAI

17.1. - 9.5.2021

klo 15:10-16:00JUMPPAKOULU, 4-6 v tytöt  ja pojat

Ohjaa Roosa Kalin ja Iiris Kalin - Tiedustelut ja ilmoittautuminen: pirvi.naisjaosto@gmail.com

KIINNOSTAAKO JOUKKUEVOIMISTELU?

Pirkkalan Virin Naisjaosto järjestää kaikille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille 7-12 vuotiaille tytöille avoimet voimisteluharjoitukset.

Osallistujille ei ole aloittaessa taito- tai tasovaatimuksia. Harjoituksissa tehdään peruskunto-, tasapaino-, hyppy-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitteita. Aloittavilla harrastajilla ei ole kilpailullisia tavoitteita tai esiintymisvelvoitteita. Halutessaan ja taitojen kehittyessä on mahdollisuus myös osallistua esiintymisiin ja kilpatoimintaan.

Ryhmät kokoontuvat kahtena päivänä viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin. Kevätkausi: 17.1.-9.5.2021

• Tiistaisin harjoitukset Kurikankulman koululla, klo 17:30-19:00
  • Sunnuntaisin harjoitukset Naistenmatkan koululla, klo 13:30-15.00

Ohjauksesta vastaa valmentajatiimi.