Lasten liikunta

Lasten ryhmiin ilmoittaudutaan osoitteeseen: pirvi.naisjaosto@gmail.com

 

Ryhmäkohtaiset tiedot löydät tältä sivulta. Lisää ilmoittautumisesta löydät Info-osiosta sivulta Ilmoittautuminen lasten ryhmiin.

 

HUOM! COVID-19 -tilanteiden vuoksi paikkatiedot ja kellonajat voivat vaihdella! Muutoksista ilmoitetaan tarkemmin suoraan ryhmissä mukana olevien lasten vanhemmille.

 

 

Jumppakoulu® on rekisteröity lasten liikunnan ohjauskokonaisuus, jota voivat toteuttaa vain asiantuntevat, koulutetut ohjaajat. Jumppakoulussa harjoittelemme voimistelun perustaitoja: tasapainoa, koordinaatiota sekä  erilaisten liikuntavälineiden käyttöä leikkien ja monipuolisten harjoitusten avulla.

 

JUMPPAKOULURYHMÄ kokoontuu Naistenmatkan koulun salilla.

 

Käynti Naistenmatkan koulun saliin vapaa-aikakeskuksen puoleisesta ovesta.

SUNNUNTAI         

6.9. - 13.12.2020

  
klo 16:10-17:00JUMPPAKOULU, 4-6 v tytöt  ja pojat
  
 

Ohjaa Roosa Kalin ja Sofia Kalin - Tiedustelut ja ilmoittautuminen: pirvi.naisjaosto@gmail.com

  

KIINNOSTAAKO JOUKKUEVOIMISTELU?

 

Pirkkalan Virin Naisjaosto järjestää kaikille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille 7-12 vuotiaille tytöille avoimet voimisteluharjoitukset.

Osallistujille ei ole aloittaessa taito- tai tasovaatimuksia. Harjoituksissa tehdään peruskunto-, tasapaino-, hyppy-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoitteita. Aloittavilla harrastajilla ei ole kilpailullisia tavoitteita tai esiintymisvelvoitteita. Halutessaan ja taitojen kehittyessä on mahdollisuus myös osallistua esiintymisiin ja kilpatoimintaan.

Ryhmät kokoontuvat kahtena päivänä viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin. Syyskausi: 6.9.-13.12.2020

  • Tiistaisin harjoitukset Kurikankulman koululla, klo 16:30-18:00, kaikki
  • Sunnuntaisin harjoitukset Naistenmatkan koululla, klo 12:30-14:00 ja 14:10-16:00, ryhmäjaon  mukaan

Ohjauksesta vastaa valmentajatiimi.

Katso lisätiedot lasten ryhmiin ilmoittautumisesta info-sivulta Ilmoittautuminen lasten ryhmiin. Tarkempia tietoja jumppakoulusta, joukkuvoimistelusta, ilmoittautumisesta ja harjoitusajoista voi myös tiedustella Naisjaoston sähköpostiosoitteesta: pirvi.naisjaosto@gmail.com