Kevään 2020 korvaava toiminta

Kesällä 2020 Naisjaosto järjestää kausimaksun maksaneille aikuisille ja lapsille korvaavaa toimintaa kevään sulun takia aiheutuneen kauden katkeamisen vuoksi.

Lasten jumppakouluryhmän ja joukkuevoimisteluryhmän tunteja järjestetään kesäkuukausina ennen syyskauden alkua. Lastenryhmien toiminnasta ja harjoitusajoista informoidaan lasten vanhempia sähköpostitse.

Aikuisille järjestetään jumppaa torstaisin ja sunnuntaisin kesäkuun alusta elokuun alkuun. Jumpat korvaavat kausimaksun maksaneille kevään menetettyjä jumppakertoja. Erillistä hyvitystä ei kausimaksusta anneta. Ohjelmatiedot löytyvät sivulta: Kesäjumpat

Riskiryhmiin kuuluville (jotka eivät voi osallistua korvaavaan toimintaan kesällä) kausimaksun maksaneille annamme alennusta syksyn kausimaksusta tai jos syksyllä osallistuminen ei ole mahdollista, kevään 2021 maksusta. Korvaavaa Äijäjumppaa ja kuntolentopalloa ei järjestetä, joten näihin ryhmiin kausimaksun maksaneet voivat halutessaan osallistua kesällä järjestettäville aikuisten jumpille, tai vaihtoehtoisesti annamme alennuksen tulevasta kausimaksusta kuten riskiryhmäläisille. Maksuihin liittyvistä asioista tiedotamme tarkemmin ennen syyskauden 2020 alkua.